Postovani,
obracam vam se sa molbom za pomoc. Naime, od pre nekih 10-ak dana su mi poceli problemi sa levim uvom. Jednostavno, cujem otkucaje svog pulsa. Pre tri dana sam bila kod specijaliste za UGN i rekao mi je da mi je neki kanal u uvu zastopan (verovatno od neke prethodne infekcije) i dobila sam kapi za nos. Uz to mi je rekao da svako malo zapusim prstima nos i da pri tom pokusam potisnuti vazduh kroz usi. Ja to svako malo i pokusavam, ali ne ide. Na desno uvo odmah osetim otcepljene, ali na levo nikako. E, sad, jako sam uplasena jer mi je dr. rekao da za sedam dana dodjem na kontrolu i ako ne bude bolje da ce mi onda on morati to na neki nacin otvoriti, ali mi je naglasio da je to jako bolno i da zato zeli da pokusam prvo sama na gore opisani nacin. Ja vec primecujem da napretka nema, a uzasno sam uplasena od te intervencije. Pitam ovde doktore, da li postoji jos bilo kakav nacin da pokusam sama nesto da napravim. Svaki savet je dobrodosao i unapred se zahvaljujem.
Problem sa uvom
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 21, 2008 11:13 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nisam lekar. Ne razumem sta ce ti otvoriti -uvo-zbog cega? Imam probleme sa zujanjem u usima, pulsiranjem (tacno razumem sta osecas...) ali su meni rekli da je mozda otoskleroza... Nekako se poklopilo da imam problem i sa stitnom zlezdom i pre dve godine sam pocela da pijem Euthyrox, menjali su mi doze i sada su nasli pravu dozu leka. Kada mi je nalaz za stitnu zlezdu postao normalan pulsiranje je prestalo. Odjednom, nisam mogla da verujem da se to dogodilo. I sada bih volela da mi neko objasni ako je pulsiranje bilo posledica otoskleroze kako je sve to prestalo. Zato draga moja ne moras se posistovecivati sa mnom samo zelim da ti dam savet da ne slusas uvek sta ti kazu vec da trazis da ti pre bilo kakve operacije urade sve moguce analize i da ti tacno objasne sta se desava.
Hvala ti na jvljanju. Lepo je znati de postoje ljudi koji su voljni pomoci. Ja sam uspela sa ovim vezbama da proteram vazduh i kroz levo uvo i odmah sam osetila ogromno olaksanje sto se tice tog cudnog pritiska u uvu. Doduse jos uvek mi se povremeno javi taj pulsirajuci zvuk u uvu, ali daleko tisi i kraci nego do sada. U sredu idem na kontrolu pa se nadam da ce do tada sve biti ok. Do tada ja cu vredno da izvodim ove vezbe, jest da me boli svaki misic u ustima i obrazima, ali nema veze samo da se resim ove bede od pulsiranja....