Problem sa usima!!!
Problem sa usima!!!
Moja majka od juce ima veliki problem sa levim uvetom a od danas pomalo i sa desnim. Problem je u tome sto joj je uvo zapuseno i sto joj non-stop zuji i sisti u uvetu ali nema nikakve bolove. Danas smo isli na pregled na orl i lekar je pregledom ustanovio da je sa usima sve u redu. Pomislili smo da se to ne dogadja zbog povisenog pritiska ali je i pritisak u normali. Danas smo zakazali pregled kod neurologa za ponedeljak; nadam se da nije problem sa glavom, sta mislite da li postoji opasnost? Hocu da naglasim da nema bolove u glavi. Interesuje nas da li obicnim pregledom moze da se ustanovi infekciju ili za to postoji drugi nacin? Nadamo se BRZOM odgovoru! Hvala unapred!!!
Re: Problem sa usima!!!
Posto nisam dobio odgovor na moje pitanje majka je otisla kod neurologa. SVA SRECA da je otisla inace bi potpuno ogluvela; problem je u nervu za sluh koji je ostecen tj otecen i koji je zahvaljujuci strucnosti lekara i infuziji sada manje ostecen. Na prijemu u kliniku sluh je bio smanjen 50% a sada nakon 7 dana smanjen na 30%, tako da je terapija nastavljena dok se sluh ne vrati u normalu. U slucaju da neko ima navedene simptome (mozete ih procitati u prethodnoj poruci) OBAVEZNO se javite lekaru na orl ali i neurologu.
hteo bih da vas pitam,da li znate da li se u drzavnim bolnicama placa korekcija usiju i ako se placa koliko para?imam 20 godina
Ja stvarno ne znam nista o tome. Najbolje je da postavis novu temu; tako najsigurnije mozes da dobijes odgovor.
Postavicu svoje pitanje ovde da ne bih otvarao novu temu.
Evo ovako, skoro sam poceo da idem u teretanu i redovno, znaci na svakom treningu, mi se desava da mi se zapusi uvo, cesce levo a ponekad i levo i desno.
Ima li neko objasnjenje za ovakvu pojavu?
Evo ovako, skoro sam poceo da idem u teretanu i redovno, znaci na svakom treningu, mi se desava da mi se zapusi uvo, cesce levo a ponekad i levo i desno.
Ima li neko objasnjenje za ovakvu pojavu?