ovo mi je prvi post ovde, pa mozda i necu bas najbolje da opisem problem ali ok.
Od malena sam imao ceste infekcije uha, desnog uglavnom.Isao kod doktora - kapi, brufen, tople obloge i gotovo kroz nekoliko dana.Cesto sam imao i probleme sa sinusima, nosom itd.Sve se to zavrsavalo kroz dan-dva, ali su te stvari krenule sve cesce i cesce da se dogadjaju.Pre otprilike 2 godine je krenuo problem s pritiskom u usima.Dakle osecaj slican kao kad "zaglunu" usi, ali se desava stalno, tj bez prestanka.U pocetku sam mislio ok, procice...Jednom sam otisao kod doktorke (zbog infekcije uha) i pomenuo joj to, ali mi je ona rekla nesto kao da je to u pubertetu i da ce proci uskoro, a posle mi je i jedna doktorka (koju poznajem privatno) rekla da posto sam rodjen pre vremena, nisu stigli da mi se razviju ti kanali ili tako nesto, i da zbog toga imam cesto te probleme s usima i nosom.Letos sam isao na bazen, i posle toga imao jake infekcije uha, isao sam kod doktora, ali to sam lecio bukvalno mesec dana.Davali su mi lekove, meni prodje ta "infekcija" i kroz par dana ponovo krene...Tako je islo u krug dok mi doktorka nije prepisala neke jace lekove i onda je proslo, ali sam onda isao na audiometriju (valjda se tako zove) i izgubio sam malo sluha na to desno uvo...Idalje me cesto seva to uvo, zujanje je konstantno, ali navikao sam se.Ono sto me brine je taj "pritisak" s kojim imam problem na oba uha.Traje vec 2 godine, probao sam sve zivo (marisol kapi (pantenol i mentol), neke morske vode, aqua plus itd), delimicno mi pomognu kapi za nos olynt (koristim one za decu do 5 godina).Nos mi nije skoro nikad zapusen, ali imam osecaj da je nekako suv, i da mi to pravi problem s pritiskom.Jedini nacin da taj pritisak vratim u normalu je da zapusim nos (rukama uglavnom) i da jako udahnem na nos, tad se unormalizuje, ali posle nekoliko minuta se vrati.U pocetku sam se nadao da ce proci, ali sad vec krece da mi mnogo smeta, nista ne mogu lepo da radim, a i ljudi oko mene su poceli da primecuju da nesto muvam s rukama i nosom

Hvala vam puno unapred.
P.S.
Izvinite na duzem postu i sorry ako sam vas smorio...