problem sa limfnim zlezdama na vratu
problem sa limfnim zlezdama na vratu
eee ovakou....imao sam neku upalu grla...doktor mi prepisao tablete i polako me grlo prestalo ali su pocele da me bole zlezde na vratu....bas ove dve sa strane.....to traje mesec dana.....pogotovu kad izadjem na hladno pocnem da osecam bol.....isao sam ponovo kod lekara davao bris grla kazu sve u redu.....ni oni ne znaju sta da mi daju da bi me prestale.....znaci samo bol u zlezdama nista drugo ne osecam.....ako neko zna odg neka mi napise.....unapred hvala 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am
Meni se nesto slicno desilo prije par godina nakon gripe koju nisam ''odlezala'', a nisam se nesto ni bavila cajevima, C vitaminom i sl. Odlazila sam normalno na posao i cekala da imunitet sam odradi svoje. Nakon toga su se pojavili ti cvorici, pa mi je dr propisala antibiotik. Nakon terapije antibiotikom se sve smirilo.
- drdusan
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Maj 14, 2009 9:44 pm
- Kontakt:
pa kad je grlo upaljeno, obično su upaljene i žlezde na vratu, jer su one te koje dreniraju tu lokaciju. Znači, u limfnim žlezdama se stvaraju antitela i one su vrlo aktivne kada je infekcija u regionu koje ove žlezde dreniraju, konkretno u vašem slučaju grlo.imao sam neku upalu grla...doktor mi prepisao tablete i polako me grlo prestalo ali su pocele da me bole zlezde na vratu....
Pretpostavljam da su tegobe kod vas do sad prošle.
Centar za Sluh i Ravnotezu http://www.orl.rs