probelm sa sinusima?

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
schiavonesca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2017 11:56 am

probelm sa sinusima?

Post od schiavonesca »

Pozdrav.
Imam jedan specifican problem, naime ponekad u toku dana jednostavno izgubim koncentraciju na par sekundi, nemam bol ili vrtoglavicu, ali kao da osetim pritisak u predelu sinusa, izmedju cela i nosa, kao da je tu epicentar. Samo zastanem na par sekundi, udahnem i izdahnem duboko, nekoliko puta i taj ,,pritisak'' i ,,dekoncentracija'' prodju. Ne desava mi se svakog dana, ali ponekad do dva puta u jednom istom danu. Ne znam sta tacno moze biti problem, niti da li ovo postavljam na odgovarajucem podforumu. Jedan jako neprijatan osecaj. Nisam siguran ni da li bi trebalo da se obratim lekaru, jer deluje kao nesto sto ce proci samo od sebe. To je pocelo da mi se javlja pre jedno 2-3 sedmice, mozda sam sam kriv za to, jer sam cesto do jutra ostajao budan citajuci ili gledajuci filmove. Zamenio sam dan za noc i onda sam se forsirao da ostanem budan po 24h kako bih se vratio opet u normalu...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: probelm sa sinusima?

Post od aaaca »

Сам си дао одговор. Само се и даље форсирај па ће се ко зна шта још издешавати.
Odgovori