preporuka dobar orl lekar sa VMA ili negde drugde!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 11:41 am
preporuka dobar orl lekar sa VMA ili negde drugde!!!
Molim vas da mi neko preporuci, posto ne znam vise gde da odem. Isala bih na VMA, ali, kod kog dr. Grlo me boli vec skoro 2 meseca, vise pece. I pojavio mi se beli cep na jednom krajniku, a sve to uz antibiotike koje pijem (dovicin zbog urinarne infekcije). Imam i smetnje pri gutanju, ali pre u zdrelu, nego u grlu, kao da ne mogu da progutam normalno, kao da imam neku prepreku. Sad mi se cini i da imam neki bol u grudnoj kosti. I radila sam bris nosa, grla i jezika i kao sve je sterilno?! Inace mama je imal do skoro Helicobacter, da li moze da bude povezano sa tim? Molim vas, ako mozete da mi preporucite nekog, ili sa VMA ili privatno, nije vazno, jako se plasim vec.
- drdusan
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Maj 14, 2009 9:44 pm
- Kontakt:
Bol iz grudne kosti?
kad progutate imate osećaj kao da se kamen spušta ?
Da ovo se obično vidja kod refluksnog ezofagitisa, znači kod oboljenja gde želudačna kiselina dospe u jednjak i nagrize sluznicu.
Naravno tada mogu biti prisutni i problemi sa grlom, naročito jutarnja promuklost . . .
Mislim da bi ispitivanje trebalo početi od gastroenterologa, a potom obavezno i otorinolaringologa.
Dr Perić Saša je gastroenterolog sa VMA koga mogu preporučiti. Mislim da radi i privatno.
Što se tiče otorinolaringologa, mogu preporučiti sebe, ali ne radim više na VMA, sad radim samo privatno.
kad progutate imate osećaj kao da se kamen spušta ?
Da ovo se obično vidja kod refluksnog ezofagitisa, znači kod oboljenja gde želudačna kiselina dospe u jednjak i nagrize sluznicu.
Naravno tada mogu biti prisutni i problemi sa grlom, naročito jutarnja promuklost . . .
Mislim da bi ispitivanje trebalo početi od gastroenterologa, a potom obavezno i otorinolaringologa.
Dr Perić Saša je gastroenterolog sa VMA koga mogu preporučiti. Mislim da radi i privatno.
Što se tiče otorinolaringologa, mogu preporučiti sebe, ali ne radim više na VMA, sad radim samo privatno.
Centar za Sluh i Ravnotezu http://www.orl.rs
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 27, 2018 3:48 pm
Re: preporuka dobar orl lekar sa VMA ili negde drugde!!!
kako doci do tebe dusane
Re: preporuka dobar orl lekar sa VMA ili negde drugde!!!
Preko sajta koji mu je u potpisu.
Inače ne posećuje više forum
Inače ne posećuje više forum