Pozdrav svima! Evo, vec nekoliko dana nisam normalan i ne znam kome bih se pre obratio. NEsto i ne verujem da sam umislio tako da sam se i zabrinuo.
Naime, pre nekoliko dana sam iz cista mira dobio vrtoglavicu. Igrao sam se sa klincem na ulici, krenuli smo u setnju i ja sam tada vec primetio da se nesto desava. Vratili smo se kuci i dobio sam vrtoglavicu koja mi i nije dozvoljavala da stojim. Imao sam zelju da umutim nes ali ni to cak nisam mogao koliko me je zanosilo. Proveo sam ceo dan od tog trenutka u krevetu. Zatvorenih ociju. I bilo mi je lakse. Primetio sam da mi se npr. vrtelo kada glavu okrenem na jednu stranu u lezecem polozaju..ako glavu podignem ode soba u krug. I tako je bilo do uvece kada je sve prestalo i normalno sam funkcionisao. Medjutim, sutradan i evo vec neka 4 dana nesto mi se desava sa glavom definitivno. Naime, imam osecaj pritiska na glavi (kao da mi neko sedi na njoj odozgo

), osecaj, sto ja kazem 'buljavih ociju', kao da sam ceo dan spavao..znate taj feeling? I na sve to i dalje osecam neku blagu, blagu vrtoglavicu pri naglom okretu glave u bilo koju stranu.. Znaci nije ona vrtoglavica prava vec osecam da mi se prostorija za malkice nastavlja sa okretanjem.. Bas sam sinoc, prilikom tusiranja zatvorio oci i osetio nestabilnost u trenu.. Sve mi to remeti dnevne poslove, budim se sav nadrndan jer znam da me ceka smaranje sa glavom koje ne mogu da uklonim kafetinom kao sto uvek radim s glavoboljom (mada sada kafetin nisam ni uzimao za ovo)..nervozan sam i razdrazljiv zbog svega toga, pa mi nije sve jedno ni kada idem na posao, a posao mi je cesto rad na visini na otvorenom uz ogromne kolicine buke...
Da li neko iz ovog mog smarackog teksta

moze da mi kaze nesto vise o ovom mom nazovi problemu? Ako je uopste problem..za mene jeste i to veliki...