pitanje
pitanje
Imam 26 godina vec par godina u nazad bolujem od glavobolja koje su bile migrenozne, ali u zadnje vreme sam imala glavobolje takve da me oli jedna nosna supljina i boli me kad disem kroz nju disem. Nisam nikad likala sinuse ali sam bila na pregledu orlg, gde doktor nije nista primetio. Ponekad kada brisem nos osetim specifican miris i suvocu u nosu. Povremeno mi iz nosa kapne vodica. Najjaci sindrom koji osecam je secaj toplote u nosu i ustima i u glavi kompletno. Pri merenju emperature ona je normalna a meni bude jako vruce i onda se malo najezim. Javlja se u intervalima i traje duze. Nekad popijem tenaprost i onda mi spadne ta temperatura. Molim vas kazite mi da li od sinusa mogu da osetim taj osecaj temperature koji isijava.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Moguce je da imate upalu sinusa, ali je jos verovatnije da imate vazomotorni rinitis, sa ili bez takozvane histaminske glavobolje. Lek: PRESSING tablete 10mg, 1xdnevno, uz BECONASE sprej za nos 2xdnevno u obe nozdrve. Od analgetika uzmite NIMULID tablete po potrebi.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.