Pitajte sta vas zanima...

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Stanimir90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 20, 2012 6:14 pm

Pitajte sta vas zanima...

Post od Stanimir90 »

Danas sam skinuo masku i izasao iz bolnice pa ako vas nesto interesuje tu sam.
medenjak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2012 3:03 pm

Re: Pitajte sta vas zanima...

Post od medenjak »

Bila sam na Adi ovih dana i upala mi je sva ona prljavstina u usi. Desilo mi se to i prosle godine i tada sam isla kod doktora, ali ne zelim nikad vise! Ne znam sta je on tada radio sa mojim uvetom ali to je tolikoo boleloo..Cak posle toga nisam cula jedno minut i malo je falilo da padnem u nesvest!!
I sada opet isto.Crveno je,boli kad ga pipnem ili kada zevam,zvacem,a ponekad i neprestano..Samo ovog puta mi je jedno delimicno zapuseno(cujem,ali slabije).Mislim da se zapusilo od kapi..Nema sta nisam pokusala ali nece da se otpusi!Ne znam sta da radim? Kod usnog necu da idem, jer sta ako mi zezne nesto!? Bila sam kod doktora opste prakse i dao mi je antibiotike i kapi za usi i rekao da ako mi bude bolje ne moram kod usnog :) , jer je guzva. Molim Vas dajte mi neki savet... Nerviram seee :roll:
Odgovori