Otoskleroza - Kde i kod koga operisati

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
millic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 16, 2009 11:29 am

Otoskleroza - Kde i kod koga operisati

Post od millic »

Pozdrav,
Imam jedno pitanje, vise trilemu. Dijagnostikovana mi je otoskleroza i receno mi je da je operacija neophodna. Nakon nekih raspitivanja oko toga kod koga se operisati, dosao sam do tri imena i to dr Nenad Arsovic (Klinicki Centar), dr Snezana Jesic (klinicki Centar) i dr Mlinko Milojevic (VMA) interesu je me koga mi od ova tri lekara preporucujete ili ako postoji neko cetvrti. Takodje bih voleo da cujem iskustva ljudi koji su vec prosli ovo sto mene ocekuje.

Pozdrav
Millic
mina kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mina kg »

Ostavila sam ti privatnu poruku millicu
dobarsavet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 30, 2011 9:19 pm

Re: Otoskleroza - Kde i kod koga operisati

Post od dobarsavet »

Imam isto pitanje. Kod koga je najbolje operisati se, odnosno ko je najbolji? Arsovic, Jesicka, Milojevic ili neko cetvrti? Arsovic mi nekako nije ulio poverenje na pregledima, mozda gresim... Znacilo bi mi da cujem sva iskustva i sve informacije iz prve ruke, moze i preko privatnih poruka. Stvarno je tesko doci do informacija...
Unapred hvala!
Korisnikov avatar
drdusan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 14, 2009 9:44 pm
Kontakt:

Re: Otoskleroza - Kde i kod koga operisati

Post od drdusan »

Doc. dr Nenad Arsovic
ili dr Milutin Jacimovic (Cetinje)
Centar za Sluh i Ravnotezu http://www.orl.rs