otorinolaringologija

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
daka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 2:08 pm

otorinolaringologija

Post od daka »

mojoj cerki od 15 godina cesto curi krv iz nosa. zasto? :P
Korisnikov avatar
Nenja1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 02, 2008 6:31 pm

Post od Nenja1 »

Najbolje da odete kod lekara, na pregled!
weka27
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 8:36 am

Post od weka27 »

Ne znam koliko ce pomoci odlazak kod lekara, jer moja cerka je imala slican problem prosle zime, a doktorka nije uopste odreagovala niti nas posavetovala, samo je rekla da joj to izgleda kao neka alergija! E posto sam vec navikla da se sama snalazim po pitanju svog pa i detetovog zdravlja, saznala sam da je moguce da se to desava zbog centralnog grejanja i suvog vazduha zimi i tako sam dosla do Marisol prskalice za nos koja vlazi sluzokozu nosa i to je stvarno ekstra pomoglo. Prosle zime to nisam znala i u proseku jednom nedeljno joj je curela krv iz nosa, a ove zime nista! Ako imate slican problem probajte to, nama je pomoglo! E ako se to desava i van zime, onda je mozda ipak nesto drugo u pitanju.
Odlazak kod lekara pomaze ako imate pravog lekara, a takvih je izgleda malo.
Mnoga sam pitanja vec postavila na ovom forumu, a odgovore slabo dobijam, vidim da su i vama sturo odgovorili, pa rekoh mozda da pomognem.
Odgovori