Otok kože zvukovoda

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
nikoineko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 17, 2007 10:10 pm

Otok kože zvukovoda

Post od nikoineko »

Poštovani imam sledeći problem. Ima 10 dana otkad mi se zapušilo levo uho. Čujem pulsiranje povremeno. Na pregledu kod ORL specijaliste je konstatovan otok kože zvukovoda, dat mi je Panklav i Burow koji sam 5 dana sipao na gazu koja je stavljena u uho. Na kontroli pre tri dana je rečeno da je bolje, međutim meni je osećaj u uhu i dalje potpuno isti kao na početku problema.

Šta da radim, imate li neki savet?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Otok kože zvukovoda

Post od aaaca »

Да ли те боли? Када прстом притиснеш у уво да ли осећаш бол?
nikoineko
Novi član
Novi član

Post od nikoineko »

Aco, vi ste uvek tu da nam pomognete. Hvala.

Ne boli, mozda povremeno neko lagano probadanje se desi da osetim al bas retko. Na dodir ništa. Inace, povremeno osecam svrab u uhu od juče.
nikoineko
Novi član
Novi član

Post od nikoineko »

E jutros sam bio kod lekara. Ispirali su mi uho, rekao je da je bilo puno delova koze koji su se sasusili i nakon toga se uho otcepilo. Osecam jos povremeno pulsiranje u uhu kada hodam, umorim se ili slicno...valjda ce i to proci.

Hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Свраб може и од алергије а може и од превише прања увета.

Ако те не мрзи да се петљаш, можеш да пробаш домаћи препарат против упале средњег увета, за сваки случај. Описао сам га овде: http://*/index.html?stranica=s ... _uvo_upala - под условом да ти бубна опна није пробушена.
Odgovori