Otezano gutanje

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
MarijanaRS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 12:39 pm

Otezano gutanje

Post od MarijanaRS »

Pozdrav,

Imam jedan problem... :-? U zadnje vreme teze gutam hranu i moram da jedem tako sto pijuckam vodu. Danas dok sam se setala, naravno po vrucini, pijuckala vodu usput da ne dehidriram znojenjem... U jednom momentu nisam mogla progutati ni vodu, kao da sam ostala bez daha i nakon toga je usledilo samo podrigivanje :roll: :cry: haos. Pomislila sam i na alergije... Da li neko ima slicno iskustvo? Ili da li neko zna bilo sta o mom slucaju?
Dok stignes na red, promene se pravila.
Korisnikov avatar
Majche89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 10, 2008 4:58 pm

Re: Otezano gutanje

Post od Majche89 »

Imam slican problem i evo malopre pukasala sam da progutam zalogaj i vidim da ne ide i to stalo negde i teralo me na povracanje i jedva sam stigla do cesme da uzmem koji gutljaj vode! Strah me da jedem vise! Inace ja imam fobiju od povracanja pa mislim da mi to cini gore sve ovo!
Sutra idem kod lekara ali eto sad sam uvatila da citam po netu,da vidim ima li ko sa slicnim problemom!
Korisnikov avatar
Majche89
Novi član
Novi član

Post od Majche89 »

Sad osecam kao neki plihcic u grlu koji mi smeta i kad gutam na prazno,cini mi se i da mi je malo belicast kraj jezika! :-?
Korisnikov avatar
Majche89
Novi član
Novi član

Post od Majche89 »

Bila sam na ORL.pogledala me doktorka i dala mi neki antibiotik,tantum verde,fluimucil i pressing...
2 dana pijem to al evo sad ne mogu koliko me svrbucka grlo tera me da kasljucam,ne da kaslejm samo kasljucam i to je non stop tako...susi mi se grlo... iako pijem cajeve... pocinje da me nervira jer nikako ne mogu da smirim grlo...
Odgovori