Operacija ušiju...
Operacija ušiju...
Nisam zadovoljan izgledom svojih ušiju i hteo bih da izvršim korekciju. Da li mi možete reći koliko košta korekcija, koliko je teška za izvođenje i pod kakvom anestezijom se radi.
Stvarno bih voleo da uradim to, ali mi je uvek bio problem da pitam, ali i pare su tu...
Stvarno bih voleo da uradim to, ali mi je uvek bio problem da pitam, ali i pare su tu...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 25, 2006 12:49 pm
Ej pozdraw swima,widjela sam owaj sajt na internetu i mnogo je dobar to wam moram reci 
Ja zelim jednu informaciju.... Operisala sam usi,i ewo danas mi je sedmi dan od kada nosim zawoje,i juce sam bila na prewijanje,widjela sam usi i puno su bile uz glawu ali doktor mi je rekao da ce se one odwojiti ,to je od pritiska,sto je ok,jer ne bix woljela da su mi skroz uz glawu.
ali me zanima da li wremenom moze doci do nekix komplikacioja nakon operacije usiju? Da li mi ix moze neko "odlijepiti" ako me powuce za njix ili slicno... znam da je smijesno
ali ne bix zeljela da se upustam opet u owu interwenciju jer znam kakaw je osjecaj pa mi je pomalo i gadno 
unaprijed xwala !
jedwa cekam da wezem kosu

Ja zelim jednu informaciju.... Operisala sam usi,i ewo danas mi je sedmi dan od kada nosim zawoje,i juce sam bila na prewijanje,widjela sam usi i puno su bile uz glawu ali doktor mi je rekao da ce se one odwojiti ,to je od pritiska,sto je ok,jer ne bix woljela da su mi skroz uz glawu.
ali me zanima da li wremenom moze doci do nekix komplikacioja nakon operacije usiju? Da li mi ix moze neko "odlijepiti" ako me powuce za njix ili slicno... znam da je smijesno

unaprijed xwala !
jedwa cekam da wezem kosu

Voli sebe ali i ulazi u sebe !!!!!
-
- Novi član
-
- Novi član
Radila sam u "kodru" u Podgorici.
Radila sam pod lokalnom anestezijom,medjutim mni je operacija mnogo kratko trajala,do 50 minuta otprilike,jer nisam imala jedno uxo klempawo ali su morali i njega da bi izjednacili a drugo je bilo malo klempavo tako da nije teska bila operacija. dok mi je jedna drugarica radila operaciju 3 sata.
operacija se krece od 200 do 300 eura.
jesi ti wec radio/?
Radila sam pod lokalnom anestezijom,medjutim mni je operacija mnogo kratko trajala,do 50 minuta otprilike,jer nisam imala jedno uxo klempawo ali su morali i njega da bi izjednacili a drugo je bilo malo klempavo tako da nije teska bila operacija. dok mi je jedna drugarica radila operaciju 3 sata.
operacija se krece od 200 do 300 eura.
jesi ti wec radio/?
-
- Novi član
-
- Novi član
to mozes naci po internetu swugdje. ali ne moze biti skuplje nego kod nas . ne wjerujem,jer je to lagana operacija i nema puno posla,90 minuta i gotowo. joj ja za 10 minuta idem na prewijanje
uradi slobodno to sto prije jer samo sto boli su ti bolowi kad prestane anestezija taj prwi dan,i iducix dana ce ti malo smetati dok spawas,tesko se namjestis jer tada malo boli,ali zato odmoris citaw ziwot 
pozdraw.odox

pozdraw.odox

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 4:25 pm
Usi estetska opercija
Komplikacije kod estetske hirurgije usiju prakticno ne postoje. Oziljak se nalazi iza usne skoljke i prakticno se uopste ne vidi kada je to dobro uradjeno. Ne vidi se cak ni kod osoba sa kratkom kosom i vremenom potpuno nestane.
Pozz od otorinolaringologa
Pozz od otorinolaringologa
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 1:34 pm