OPERACIJA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 12, 2013 7:33 pm
OPERACIJA
Cao svima!!!!!Imam problema sa zujanjem u usima i sluh mi je oslabio bio sam kod lekara i dijagnoza je; Otitis media tubotympanica suppurativa chronica /Tympanosclerosis l.d/ preporucen mi je operativni zahvat,Moze li neko da mi pribliznije objasni sta je to i da li ce sluh da se popravi. HVALA!!!!!!!!
-
- Novi član
Re: OPERACIJA
Pozdrav svima!!!Moze li neko da mi objasni detaljnije oko rezultata posle operacije temporalnih kostiju.Da malo pojasnim,operisan sam pre dva meseca i uradjena mi je tymponoplastika,imao sam problem sa zujanjem u usima i oslabio mi je sluh,doktor je rekao da je za operaciju sto sam i uradio operacija je uspesna po njegovim recima i nije ostecen lanac slusnih koscica,medjutim ja i dalje imam sustanje a i utiska sam da se sluh i nije nesto poboljsao.
Morali ste biti operisani, to je ono što znam da vam kažem jer ste imali hroničnu upalu koja se samo tako može izlečiti. Što se sluha tiče, da li vam je rađena audiometrija pre i posle?
-
- Novi član
Nije mi radjena audiometrija posle operacije,znam da je to najmerodavnije ali ne verujem da ce da se nesto poboljsa posto mi je bila losa pre operacije,samo me interesuje da li ce biti poboljsan sluh posto su uredu i ne osteceni unutrasnji delovi uha.Hvala!!