Operacija nosa
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 3:01 pm
Re: Operacija nosa
Maja993 kako si stupila u kontakt sa dr MIlosevic??
jel si joj ti trazila estetsku operaciju uz devijaciju ili ona sama preporuci??
jel si joj ti trazila estetsku operaciju uz devijaciju ili ona sama preporuci??
Ako mi verujes, iscito sam nocas svih 263! i to paralelno sa temom na ana forumu, nisam uopste spavao, vidis kada sam postovao!Africa-Mileva napisao: I ovako, doktorka Milosevic ne trazi uput na prvom razgovoru. Tek pred operaciju treba da nabavis uput od lokalnog lekara, kao i sve ostale analize. Javi joj se na mejl, i stvarno iscitaj prethodne strane dosta ce ti biti jasnije.
Ja sam kod nje isla, ustanovila mi je devijaciju, i rekla vidimo se tad i tad... Nikakav uput ti kod nje ne treba. Tek posle kad se dogovite za operaciju.
E sad pitanje za one koji su imali operaciju, da li imamo priliku da razgovaramo sa doktorkom pred operaciju, tj taj dan kad je prijem u bolnicu?
ps
I sta posaljem joj email, jel treba i slike? i kazem kao imam problema sa disanjem, a cuo sam preporuke....
Poslao sam email, nisam cekao uput, jer mi je zakazano tek za ponedeljak kod opste prakse, pa onda lokalni orl....
I, koliko obicno prodje dok ne odgovori?
I, koliko obicno prodje dok ne odgovori?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm
Obicno odmah, ali na godisnjem je do kraja januara pa sad ne znam kad ce ti odgovoriti....
Ako ti ne odgovori sacekaj kraj meseca pa joj posalji jos jednom.
Opusteno za uput, nemoj da zuris, i ja sam se tako ponadala da ce sad sve odmah da se sredila ali ne ide tako. Dok se ne operises procice jos mnogo vremena...
E onda ok, moja greska
Moze li neko da napise sta sve treba da se nosi u bolnicu, please, doktorka je na brzinu rekla i nista nisam zapamtila. I da da li moze neko da odgovir na vec postavljeno pitanje, da li vidimo doktore pre operacije da jos jednom porazgovaramo????
Ako ti ne odgovori sacekaj kraj meseca pa joj posalji jos jednom.
Opusteno za uput, nemoj da zuris, i ja sam se tako ponadala da ce sad sve odmah da se sredila ali ne ide tako. Dok se ne operises procice jos mnogo vremena...
E onda ok, moja greska

Moze li neko da napise sta sve treba da se nosi u bolnicu, please, doktorka je na brzinu rekla i nista nisam zapamtila. I da da li moze neko da odgovir na vec postavljeno pitanje, da li vidimo doktore pre operacije da jos jednom porazgovaramo????
Zna li neko kako radi Dr.Hadzic??
Da li bi neko bio ljubazan da mi posalje na pm email od doktorke milosevic, da ne jurim sad na kojoj je strani... Hvala.
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
i NIKO ne zna sta se nosi u bolnicu, da li treba nasa spavacica? i da li vidimo doktorku pred operaciju da porazgovara sa nama jos jednom o izgledu nosa???
Africa-Mileva Videces doktorku pre operacije, mene je slikala jutro pred operaciju. Ali nismo mnogo razgovarale, dosla je samo da se podseti kako mi izgleda nos. Ne mogu da se setim da li me je posetila i uvece prvog dana prijema...
A treba da poneses spavacicu-pidzamu, ne znam da li si iz Bg-a, ako nisi i ostajes 10 dana onda bi mogla i neku trenerku ili ogrtac - bade mantil da ne sedis ceo dan u pidzami i da ti ne bude hladno kad ides u trpezariju. Mogla bi i neke gumene papuce za tus.
Devojke su vec pisale sta treba da se nosi, ali nije mi tesko da ponovim. Septolete, vlazne maramice, pudinzi i vocni jogurti jer necete moci da jedete normalno, ja sam smrsala 2kg u bolnici, labelo.. ponesi i cevcice, ili neku siru solju jer ce ti biti tesko da pijes zbog maske
Meni je bilo lakse na cevcice da pijem. Davace antibiotike, ko ima problema sa stomakom nek ponese nesto i za to.
Ako se setim jos necega, napisacu.
Operisala sam se sredinom novembra, nos me jos malcice boli kad pomeram nozdrve i na dodir. Nisam bas mirovala, dve nedelje od operacije sam krenula na posao, mozda mi je i zbog hladnoce tako. Otoci su skoro spali, jedna strana mi je malo naduvena, primecuje se na slikama i kad se zagledam, i hrskavica iznad vrha mi je naduvena i boli na dodir, kao da ima neka grbica, ne znam da li ce to da spadne. Vrh mi je utrnut i dalje i mislim da mi nisu ispali svi konci. Uglavnom, zadovoljna sam izgledom, bolje je nego kakav mi je bio pre
A treba da poneses spavacicu-pidzamu, ne znam da li si iz Bg-a, ako nisi i ostajes 10 dana onda bi mogla i neku trenerku ili ogrtac - bade mantil da ne sedis ceo dan u pidzami i da ti ne bude hladno kad ides u trpezariju. Mogla bi i neke gumene papuce za tus.
Devojke su vec pisale sta treba da se nosi, ali nije mi tesko da ponovim. Septolete, vlazne maramice, pudinzi i vocni jogurti jer necete moci da jedete normalno, ja sam smrsala 2kg u bolnici, labelo.. ponesi i cevcice, ili neku siru solju jer ce ti biti tesko da pijes zbog maske

Ako se setim jos necega, napisacu.
Operisala sam se sredinom novembra, nos me jos malcice boli kad pomeram nozdrve i na dodir. Nisam bas mirovala, dve nedelje od operacije sam krenula na posao, mozda mi je i zbog hladnoce tako. Otoci su skoro spali, jedna strana mi je malo naduvena, primecuje se na slikama i kad se zagledam, i hrskavica iznad vrha mi je naduvena i boli na dodir, kao da ima neka grbica, ne znam da li ce to da spadne. Vrh mi je utrnut i dalje i mislim da mi nisu ispali svi konci. Uglavnom, zadovoljna sam izgledom, bolje je nego kakav mi je bio pre

-
- Aktivan član
puno ti hvala
-
- Aktivan član
i da zaboravila sma da pitam gde se javljamo kad dodjemo u bolnicu???, ni to mi nije receno. znam da cu naci, ali ako neko moze da kaze da ne bih lutala bolnicom bzv
Cao
,
i ja sam pokusala da kontaktiram dr Milosevc, ali mi je odgovorila da je na odmoru do 30. januara. Zanima me da li neko ima informaciju da li je operacija i dalje besplatna u KBC Zvezdara od Nove godine, jer se pricalo da ce se to menjati? Imam problema sa disanjem vec 10 godina, ne mogu da zamislim dan bez kapi za nos, ali ne znam da li imam devijaciju, a najvise me zanima da estetski sredim nos, usput naravno i devijaciju ako se ustanovi da je imam. Hvala
!

i ja sam pokusala da kontaktiram dr Milosevc, ali mi je odgovorila da je na odmoru do 30. januara. Zanima me da li neko ima informaciju da li je operacija i dalje besplatna u KBC Zvezdara od Nove godine, jer se pricalo da ce se to menjati? Imam problema sa disanjem vec 10 godina, ne mogu da zamislim dan bez kapi za nos, ali ne znam da li imam devijaciju, a najvise me zanima da estetski sredim nos, usput naravno i devijaciju ako se ustanovi da je imam. Hvala

-
- Aktivan član
Jos uvek su besplatne 

Da li moze mala povijenost nosa da se sredi bez lomljenja kostiju...nekom drugom metodom...recimo struganjem
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 7:48 pm
cula sam se sa dr Milosevic, do kraja meseca je na odmoru....da li pprvi pregled zakazujem licno kod nje ili u bolnici? da li se puno ceka na prvi pregled, da li neko ima zakazano kod nje pocetkom februara?
jedva cekam da idem na pregled ko dr milosevic
ali januar nikad sporije nije prolazio

jedva cekam da idem na pregled ko dr milosevic