Ako si zakazala 29.12. onda ti je tada prijem, a sutradan operacija. Tako je makar bilo u mom slucaju .Proveri sta ti pise na onom papiru sto si dobila! PozdravNev napisao:Ja sam zakazala za 29. 12 pa ako ima nekog taj dan ko ide na operaciju neka se javi. Pretpostavljam da je prijem dan ranije, tj. u mom slucaju 28.12. Etoc. Pozzz!!
Operacija nosa
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Sep 11, 2009 9:44 pm
Re: Operacija nosa
ma to mi keva preko telefona zakazala za 29. a rekla joj sestra 28. prijem, tako je ona skontala. Jos je rekla ako nista ne jedem taj dan kada me prime moze odmah i tog dana ali ja cu ipak malo psihicki da se pripremim i naviknem na bolnicki ambijent pa 29. da ''nabavim'' nov nos 

Kako izgleda pregled kod dr. Bjelica? Da li smem nasminkana na pregled ili ne? Molim Vas koji ste bili kod njega da mi opisete kako pregleda. 

Pregled kod Dr. Bjelića je kao i svaki drugi pregled. Uglavnom ne traje više od minut, dva. Malo ti pipne nos, vizuelno proceni situaciju i to je to. Naravno da možeš da budeš našminkana tokom pregleda... ja sam bila 

-
- Stalni član
TINNA, kada ides na kontrolu? Kako tvoj nosic napreduje? Jel imas problema sa krastama i koncima kao ja? Mene to strasno izludjuje, ali sutra idem na kontrolu pa cu cuti sta ce doca da mi kaze...
Hvala Tinna.
Koliko odprilike vremena treba da prodje da spadnu te kraste i konci? Sutra idem na pregled kod Bjelica. 

vidimo se sutra na kontroli 

-
- Stalni član
Danas kod Bijelica revija nosica! 

@ zlatokosaBG : Tek sledeće srede s obzirom da mi u subotu ističe dve nedelje od skidanja maske.... Htela sam i ja danas ali sam se ipak odlučila za sledeću nedelju jer mi je nos i dalje pun svega i svačega.
Pre neki dan sam prilikom čišćenja nosa slučajno povukla i neki konac pa me je zabolelo katastrofa, a još sam to i malo raskrvarila pa rekoh... ako treba da se sve to sredi do kontrole, bolje da sama sebe mučim nego tamo da me "čerupaju"...
Kako ste vi prošle na kontroli... šta kaže doktor za nosiće?

Pre neki dan sam prilikom čišćenja nosa slučajno povukla i neki konac pa me je zabolelo katastrofa, a još sam to i malo raskrvarila pa rekoh... ako treba da se sve to sredi do kontrole, bolje da sama sebe mučim nego tamo da me "čerupaju"...

Kako ste vi prošle na kontroli... šta kaže doktor za nosiće?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 01, 2009 11:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da li mozete da mi odgovorite da li u bolnici (vma) mogu ostati da lezim svih 7 dana, tj. do skidanja tampona i koliko kosta dan. Interesuje me i da li svakoga dana po malo izvlace tampone ili nista ne diraju do 7 dana kada ga odjednom izvlace. pozzic!
-
- Stalni član
Upravo sam se vratila sa kontrole i vesti bas nisu tako sjajne....kao sto sam i pretpostavila doslo je do infekcije tj. upalio mi se konac!
Dobila sam antibiotik da pijem i mast da mazem to mesto koje me strasno boli. Mada, i pored toga doktor je zadovoljan mojim nosicem...ako sve bude nakon terapije ok sledeca kontrola tek za dva i po meseca...
@ Ve$na Mozes da ostanes koliko god zelis u bolnici, samo se svaki bolnicki dan placa oko 2000 din. Tamponi se vade odjednom i to onda kada ti budu skidali masku.

@ Ve$na Mozes da ostanes koliko god zelis u bolnici, samo se svaki bolnicki dan placa oko 2000 din. Tamponi se vade odjednom i to onda kada ti budu skidali masku.
zlatokosaBG bice to sve ok, ti konci ce nam i onako uskoro ispasti. za par dana ce ti se to smiriti. ja sam danas zakacila konac i malo mi je krvarilo i to bas pred kontrolu ali mi je rekao da je sve ok. rekao mi je da se ne pravim puno vazna jer ce mi nos biti savrsen
TINNA_BG mozda bi ti bilo pametnije da ne cekas do sledece srede nego da ranije potrazis bijelica, mozda se i tebi nesto upalilo obzirom da kazes da ti je nos pun svega i svacega... ja nemam nista u nosu osim konaca, nikakve krastice ni bilo sta slicno vec nekih 7-8 dana. nemas cega da se plasis, nece ti on nista dirati na pregledu, samo pogleda unutra onim svojim cudnim instrumentom

TINNA_BG mozda bi ti bilo pametnije da ne cekas do sledece srede nego da ranije potrazis bijelica, mozda se i tebi nesto upalilo obzirom da kazes da ti je nos pun svega i svacega... ja nemam nista u nosu osim konaca, nikakve krastice ni bilo sta slicno vec nekih 7-8 dana. nemas cega da se plasis, nece ti on nista dirati na pregledu, samo pogleda unutra onim svojim cudnim instrumentom

Na koji fazon svi imate kontrolu sredom kod Bijelica, kad je meni napisao da mogu da dodjem cetvrtkom? A i na vratima na klinici pise da radi samo cetvrtkom od 11:30. Nije mi jasno.
zlatokosaBG
Zao mi je zbog komplikacija. I mene boli rana i svasta mi se zalepilo na konac. Ne mogu da cistim nos. Ja izduvavam i samo sipam kapi.
zlatokosaBG
Zao mi je zbog komplikacija. I mene boli rana i svasta mi se zalepilo na konac. Ne mogu da cistim nos. Ja izduvavam i samo sipam kapi.
-
- Stalni član
Alex, sredom dolaze oni koji placaju (civili), a ti si koliko se ja secam vojni osiguranik, zar ne!?
Pozdrav
Pozdrav
alex, probaj da umesto ad kapi koristis kantarionovo ulje ali za unutrasnju upotrebu (ono koje se pije). ja sam imala problema dok sam koristila ad kapi - prvih par dana a onda sam presla na kantarionovo ulje posto je meni bijelic rekao da moze i to da se koristi i nikakvih problema vise nemam.