objasnjenje pomoc sto pre

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
cecca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 7:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

objasnjenje pomoc sto pre

Post od cecca »

Molim vas za pomoc,osecam da imam nesto u grlu,vec par meseci imam to zatezanje vrata,bol u predelu grkljana,stalan osecaj da me nesto bode unutra,bila sam kod par orl i sve se zavrsavalo na tome da imam crvenilo u podrucju farinksa i to je to,molim vas cak sam i malo krvi iskasljala,onako prozeto nitima krvi ne puno.Recite mi poludecu,da li ako uradim magnetnu vrata ce se videti sve pa da budem mirna ili nece.Znaci taj pritisak na grkljan osecam danonocno ne napusta me vrat me boli na dodir,pomozite,zlezde nisu uvecane,bila sam na ultrazvuku stitne ona je u redu,hormoni ok,presla je po vratu i ne vide se uvecane zlezde.Poludecu kazite mi molim vas da li se na magnetnoj vrata vidi sve ili mora tacno da se navede sta trazis da snimis.
cecca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 7:30 pm

cecca

Post od cecca »

zar nikog da pomogne
teotasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 21, 2008 11:13 am

Post od teotasa »

Niko od lekara ti ne odgovara pa cisto da se javim mada nisam strucna. Meni se to sa grlom kako opisujes desavalo zbog alergije na prasinu i znalo je jako da mi smeta danima, nocima, najcesce se javljalo u zimskom periodu kad bih dosta vremena provodila u kuci. Kada su mi otkrili da sam alergicna na prasinu sve se poboljasalo jer znam sta mi smeta i to izbegavam. Ne mora da znaci da se to desava i tebi ali ako si sve proverila mozes da uradis i test na alergiju. Sto se tice iskasljavanja krvi to vec moze biti i ozbiljan problem pa ako ti se to cesto desava bolje isproveravaj kod lekara sve sto mozes. Zelim ti sve najbolje.
Odgovori