NESNOSNI BOLOVI U GRLU
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 04, 2015 10:52 pm
NESNOSNI BOLOVI U GRLU
Vec dugo imam problem sa grlom,ali da krenem od pocetka....prije nekih 8-9 mjeseci sam imala nekih ginekoloskih problema i doktor mi je dao Orvazil da pijem i od tada krece agonija.Pojavile su mi se gljivice u ustima i doktor mi je dao da pijem Nistatin 3 nedelje i super mi je bilo...Medjutim,poslije te terapije krecu nesnosni bolovi u grlu,doktor kaze da je kiselina i da mi ona nagriza grlo...ali ja nemam nikakve simptome niti kakve druge bolove,sem u grlu naravno...Radia sam test ne Heliko-negativan je,gljivice nisu,pila kredu-uredno je,radili mi ultra zvuk abdomena-u redu je i taj nalaz,a ja i dalje umirem od bolova u grlu.Da napomenem pila sam Kontrolok 5 nedelja i nista,sad sam na Emaneri i Rupurutu i opet nista ne pomaze.Takodje,na dijeti sam....ne jedem nista masno,ljuto itd,znaci pridrzavam se stvarno...Pokusala sam i sa sodom bikarbonom,slanom vodom,nista ne pomaze.Bol mi je na korijenu jezika,osjecam da mi grlo gori,teze gutam pljuvacku,imam osjecaj knedle u grlu...da ne zaboravim da navedem da sam i pusac...Ako bi mi neko pomogao,bila bih mu zahvalna do neba i da me vise rijesi ovog mucenja....
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: NESNOSNI BOLOVI U GRLU
Ако је бол на корену језика онда би требало да се може видети на шта личи тај део.