Ovo je upozorenje svima onima koji zele da rade operaciju nosa na klinici za opekotine,plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvecanskoj.
Ponesena losim iskustvom ,zelim da to podelim sa Vama kako biste bili upoznati sa radom drzavnih institucija.
Naime doktor Z.J. mi je zakazao operaciju , sa cijim detaljima me cak nije ni upoznao (shto je slozicete se skroz neprofesionalno),a pritom je i tog dana zakazivanja same operacije doshao pijan,neposredno me ispitujuci o mom finansijskom stanju ,i koliko sam spremna da budem darezljiva prema njemu.
Dan pred operaciju (kada sam vec bila smeshtena u bolnicu zbog priprema) ,mi je javljeno da je doticni doktor uzeo odmor i da je meni intervencija otkazana.Ne moram spominjati da sam naglasila da moram da uzmem odmor za taj period.
Uz povrsno izvinjenje poslali su me kuci. Mozete samo da zamislite kako sam se osecala , i koliko me je sve to pogodilo.Naravno kod njih se necu vracati i nikome ne bih preporucila da tamo ide,jer vidite i sami iz prilozenog koliko je to pametno.
Jasmina Gomisek