naslage na grlu

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
denzel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 16, 2010 7:23 pm

naslage na grlu

Post od denzel »

Pozdrav svima!
Imam 22 godine.
slucajno juce napipah neke sitne naslage u grlu i to samo sa leve strane,ne znam ko neke mrvice ne znam kako drugacije da objasnim. Ono sto je najgore imaju kad ih diram jako neugodan miris i inace doduse.
Sad grlo me ne boli,jedino sto mi nos curi i to vec nedelju dana ako ne i vise da li je to razlog ili? Zna li neko sta je u pitanju i sta da radim?
Da li pomaze da necim ispiram grlo? nisam pusac,ne pijem kafu,retko kad alkohol,za slucaj da je bitno.

Hvala unapred!
denzel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 16, 2010 7:23 pm

Re: naslage na grlu

Post od denzel »

ne mogu da editujem poruku ali samo htedoh da kazem,da te naslage pocinju negde na kraju jezika pa se spustaju malo jos ispod,ko tackice neke koje zaista jako neugodan miris imaju. E sad ja inace sam bolesljive prirode i nije mi nista novo vezano za to,ali sam i dosta paranoican pa sad ne kapiram taj smrad to pre nije mi se desavalo ili ne znam. Uglavnom jos jednom hvala unapred na odgovoru.
Odgovori