Vec sam jednom pisao ali bez pomoci. Vec godinu dana patim od problema sa grlom i nosom. Do sada mi je dijagnostifikovan pharingitis, tonislitis, rhinitis alergika (DPT grinje, IGE klasa 2). Imam gastritis i dispepsiju takodje a samo 27 godina. Do pre godinu dana sam bio potpuno zdrav. Lecili su me antibioticima, raznim nazalnim sprejevima nista ne pomaze ispirao sam grlo kantarionovim cajem, cajem od belog sleza, 10 briseva do sada uredna kultura. Od losih navika umereni sam pusac. Sve sam probao u subotu idem u anti refluks centar da ispitam da li mozda moze da bude kiselina i onaj LPR.
Svaki put kada odem na kontrolu hipertrofija tonzila, hipertrofija nosnih skoljki, devijacija leve nosne nozdrve. Imam godinu dana materijala da vam posaljem ako treba pogledajte i sliku grla sam nakacio. Ako neko moze da mi pomogne ili ima doktora koji znaju sta moze da mi bude pisite mi privatno dolazim gde god treba.
Glavni simptom koji imam je malo otezano gutanje i cesto mi se sliva gusti sekret iz nosa u grlo. Imam potrebu cesto da cistim grlo jer je lepljivo.