Ja jesam pre dva meseca, da covek ne poveruje sta mu se desava.
Vrtoglavice i neravnozeza. Ko da sam pijana a imam svoj posao i radim, ne odustajem, iako su dva doktora rekla da prestanem. Necu da se predam. Imam dvoje zlatne decice. Mora neko da se brine o njima. I porucujem svima koji imaju problema sa zdravljem da se ne daju lako i da se bore do besvesti dok se moze dise. Nastvite da zivite sto normalnije. Isplati se.!!!
Menierova bolest. Jeste li culi za to?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 23, 2008 11:41 am
da, vrlo dobro je znam..
Moj tata ima Menijera 2 godine unazad. Znam koliko je uzasno i potpuno vas razumem. Ako vam bilo sta treba, obdatite mi se slobodno. Kod koga se lecite? I koja vam je terapija. Mi smo trenutno na nemackom Arlevertu. Urutal vise ne deleuje! Zelim Vam se najbolje
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 22, 2009 12:30 am
Re: Menierova bolest. Jeste li culi za to?
Moja mama ima vec 10-12 godina. Prvo je imala neslanu dijetu koja joj nije pomogla, zatim je prestala piti kafu ni to joj nije pomoglo, bila je u Beogradu primala je Gentamicin direktno u uvo napadi su prestali ali sluh joj je ostecen. Poslije 4 godine napadi su se opet vratili sve jaci i cesci. Sad se zanimamo za hirurski zahvat ali niko nam nista odredjeno ne govori. Ako vam mogu dati neke informacije vama korisne slobodno mi se obratite.