pozdrav svima...
ko nije upoznat sa stanjem, kratak opis.. pre oko 6 meseci pocele su mi tegobe tipa kratak dah, osecaj da cu se onesvestiti, vise kao strah ili tako nesto, pracen nekim cudnim osecajem u stomaku. Posle raznih pregleda, ustanovljena mi je hipertireoza, dati lekovi PTU i Propranolol i zadnjjih dva meseca je bilo ok.
E sadea, zadnje dve nedelje, opet skoro svakodnevno imam osecaj neke nestabilnosti i blage lelujavosti... taj osecaj odvratan.. povremeno pracen kao u stomaku i strah da cu se srusim... to je pocelo neposredno nakon sto sam vadio zub sa anestezijom pa rekoh da nije mozda i to uticalo..
ali pre svega poceo sam da cujem kao neko pistanje u usima, narocito uvece kad legnem da spavam... nlag nizak ton pistanja povremeno pracen i kao nekim zvukom kao huk vetra, blag.....
napominjem da zadnih 10 meseci radim posao u uslovima velike buke, na aerodromu, kod aviona, bez zastite za usi tako da sam tome dosta izlozen..
takodje mi povremeno skoci i pritisak... pa sad ako neko strucan misli da li je ovo sve povezano i sta li moze biti...
hvala