Pozdrav svima !
Evo kao i vecina ljudi ovde,i ja bolujem od Hronicnog Sinusitisa kojeg imam oko 2 godine.Uglavnom se sve svodi na gomilu antibiotika i na sprejevima (Beconase itd) a poboljsanja bas nikakvog,cim prestane terapija opet krenu simptomi. (Verovatno poznato zvuci?)
Ja se upravo spremam da za 2-3 dana idem na pregled na VMA,posto zadnjih mesec dana sam 2 puta primao inekcije po 5 dana,a bio sam mozda samo 2-3 dana bez ikakvih lekova,a grlo crveno i kada sam zdrav i kada sam bolestan,u losem je stanju,pritisak u celu itd,itd...
Naime,cuo sam nedavno za kapi od Divljeg Krastavca,mnogi ljudi hvale te kapi i kazu da su im pomogle da ociste sinuse pa samim tim i resili svoj problem sa sinusima.Da li ima neko iskustva sa ovima kapima ? Ako postoje jos neka iskustva kako ste resili vas problem sa sinusima,molim vas podelite to iskustvo.
Hvala vam unapred
Lecenje i izlecenje Hronicnih Sinusa ???
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Lecenje i izlecenje Hronicnih Sinusa ???
Кажу да су сунчање и морска вода најбољи за синусе. Имаш још неких савета на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Синуси. А за грло најбољи је петролеј - за онога ко има петљу.
Juce sam se vratio iz Beograda.Bio sam na VMA.Doktor mi je ustanovio da pored Hronicnih Sinusa imam i problem koji se zove Tonsilitis (Cesta Upala Krajnika) i posto mi je grlo u jako losem stanju ,za mesec dana idem na operaciju krajnika kako bih resio svoj problem.Srecom nos moze da mi se leci tako da necu morati da operisem nos.Iskreno ako ne koristim antibiotike odmah sam bolestan.A evo sada sam kao trenutno zdrav i srecom nemam temperaturu ali me zato previse boli grlo,grlo mi je izmenjeno,jako je crveno i ima i gnoja,pojavile se i zlezde malo.Pored toga bole me zglobovi na rukama i nogama,teze i disem.Tako da jedva cekam da odem i da resim sve ove neugodne simptome.
Eto morao sam da se javim ponovo i da kazem da ukoliko imate problem sa sinusima,uhom ili grlom,idite na ORL na VMA i ljudi ce vam zaista pomoci !
Ja sam gubio 2 godine kod doktora u svom gradu i sada mi je zao zbog toga,mogao sam i pre biti zdrav.Eto to je moje iskustvo. Sve najbolje i puno zdravlja !
Eto morao sam da se javim ponovo i da kazem da ukoliko imate problem sa sinusima,uhom ili grlom,idite na ORL na VMA i ljudi ce vam zaista pomoci !
Ja sam gubio 2 godine kod doktora u svom gradu i sada mi je zao zbog toga,mogao sam i pre biti zdrav.Eto to je moje iskustvo. Sve najbolje i puno zdravlja !

Procitaj ovu temu. Ja sam se godinu dana patio i sada vec 2 godine nemam nikakvih problema.
otorinolaringologija/sinusi-anksioznost-t54510.html
Ukratko, odlazak na more i terapija sirupima Darka Vodopije me je preporodila.
Najbitnije je da se sadrzaj iz sinusnih supljina izbaci i da se uspostavi normalan protok sluzi.
otorinolaringologija/sinusi-anksioznost-t54510.html
Ukratko, odlazak na more i terapija sirupima Darka Vodopije me je preporodila.
Najbitnije je da se sadrzaj iz sinusnih supljina izbaci i da se uspostavi normalan protok sluzi.