Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Pozdrav ljudi. Uskoro planiram da uradim korekciju usiju, pa ako ima ovde nekog da mi pomogne, da me uputi, da li je operacija mnogo bolna(posto se radi u lokalnoj anesteziji-budno stanje) , i da li su moguci nezeljeni efekti, oziljak da se vidi ili nesto drugo...molim za pomoc(imam 21 godinu)...hvala unapred
...i da li u drzavnoj bolnici hirurg moze isto da mi uradi kao u privatnoj(dobro bi mi doslo da sto manje platim, jer nisam u bog zna kakvoj finansijskoj situaciji)..pozz
moj drug je imao malo klempave usi, i operisao ih je u drzavnoj bolnici, i efekat operacije bio je uzasan, usi su mu bile jos vise klempave ...Tako, da vam ne preporucujem da operisete kod drzavnog...(verujem da bi mu u privatnoj klinici uradili mnooogoo bolje)...
Cerka nase komsinice koja sad ima oko 25 godina se operisala kao mala, privatno.
Ja je tad nisam znala, ali njena mama kaze da je operacija ispala super i to je danas jedna lepa devojka, ne bi ni pomislili da je nekad bila klempava, a da ne govorimo o psiholoskim efektima, tj. zadirkivanju od strane druge dece, sto je ovim izbegnuto.
Najbolje je naci nekog ko je to vec negde uradio i ici na licnu preporuku.
Ja planiram ovo leto da operisem usi, i kasnim za vasim postovima Da li ste se operisali, perke i mala sirena?? Gde i koliko kosta? Ja planiram u Zvecanskoj, vec sam se nesto raspitivao. Ako vam nije problem, napisite par reda Hvala!