korekcija usiju???

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
perke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 02, 2007 3:23 pm

korekcija usiju???

Post od perke »

Pozdrav ljudi. Uskoro planiram da uradim korekciju usiju, pa ako ima ovde nekog da mi pomogne, da me uputi, da li je operacija mnogo bolna(posto se radi u lokalnoj anesteziji-budno stanje) , i da li su moguci nezeljeni efekti, oziljak da se vidi ili nesto drugo...molim za pomoc(imam 21 godinu)...hvala unapred :roll: :lol:
perke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 02, 2007 3:23 pm

Post od perke »

...i da li u drzavnoj bolnici hirurg moze isto da mi uradi kao u privatnoj(dobro bi mi doslo da sto manje platim, jer nisam u bog zna kakvoj finansijskoj situaciji)..pozz
mawa_sarena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 07, 2007 11:31 am

Post od mawa_sarena »

i ja razmisljam da uradim korekciju usiju, sta bi trebala da znam u vezi operacije? :help:
darko_88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 18, 2007 4:17 pm

Post od darko_88 »

moj drug je imao malo klempave usi, i operisao ih je u drzavnoj bolnici, i efekat operacije bio je uzasan, usi su mu bile jos vise klempave :-? ...Tako, da vam ne preporucujem da operisete kod drzavnog...(verujem da bi mu u privatnoj klinici uradili mnooogoo bolje)...
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Post od Padmé »

Cerka nase komsinice koja sad ima oko 25 godina se operisala kao mala, privatno.
Ja je tad nisam znala, ali njena mama kaze da je operacija ispala super i to je danas jedna lepa devojka, ne bi ni pomislili da je nekad bila klempava, a da ne govorimo o psiholoskim efektima, tj. zadirkivanju od strane druge dece, sto je ovim izbegnuto.
Najbolje je naci nekog ko je to vec negde uradio i ici na licnu preporuku. :wink:
nen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 02, 2009 11:19 pm

Post od nen »

Ja planiram ovo leto da operisem usi, i kasnim za vasim postovima :D Da li ste se operisali, perke i mala sirena?? Gde i koliko kosta? Ja planiram u Zvecanskoj, vec sam se nesto raspitivao. Ako vam nije problem, napisite par reda :) Hvala!
Odgovori