Katastrofa sa usima !!!

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
optimista 013
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 17, 2014 12:47 pm

Katastrofa sa usima !!!

Post od optimista 013 »

Dva meseca imam pulsiranje u usima,glavi.....svakodnevno, najcesce i najgore je uvece kad legnem.
Sve je krenulo sa jakom upalom desnog uva koju sam odmah lecila antibiotikom Hemomycinom. Na prvoj kontroli posle par dana stanje se nije popravljalo (nista nisam cula sem tog pulsiranja) dr je ukljucio i pronizon. Na trecu kontrolu posle deset dana odlazim, levo uvo se skroz "otpusilo",super cujem, dr kaze sve je sada u redu, a meni i dalje pulsira, samo sto je sada preslo i na drugo uvo?!! Radila sam dopler krvnih sudova vrata, i to je ok. Sledece sto treba da odradim po savetu dr je skener glave. Ne ide mi se bas na skener ako se ne mora. Sta bi moglo to da bude (nemam dijagnozu jos uvek) ?
Bilo kakav savet je vise nego dobro dosao.
ps. mene usi ni u jednom momentu nisu bolele,cak ni onda kada je upala bila jaka i nisam dobro cula.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Katastrofa sa usima !!!

Post od aaaca »

За сваки случај бих пробао са овим домаћим леком против упале средњег увета: http://*/index.html?stranica=s ... _uvo_upala
optimista 013
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 17, 2014 12:47 pm

Post od optimista 013 »

Hvala na savetu.... Na zalost nije "upalilo" :(.
Nakon ovoliko vremena problem mi postaje beznadezan....
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Онда пробај са грејањем. Умоташ уши у електрично јастуче и грејеш бар један сат дневно. Ноћу стави вату у уши како се канал не би хладио.
Odgovori