jezik

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mala_21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 5:00 pm

jezik

Post od mala_21 »

Dobar dan,

molim Vas da mi kazete koliko je stetna gljivica candida i sta ona mislim u organizmu unistava odnosno napada? ja imam na jeziku bijele krugove pa onda nekad sav jezik se kao oguli i bude crvben kao spaljjen il zguljen i onda me pece i dr mi je rekla da je candida bez da radim bris i dala mi nistatin kapi.imam 21 god i jos u laboratorijskom nalazu mi se naslo u stolici 100 kolonija candida.
a mene to sve nebi optericivalo da nemam ozbiljan problem tj.ALPECIA AREATA i to vec 10 god i sve moguce nalaze sam uradila al svi uredni jedino ta candida.pa me zanima dal mi mozete sta reci o tome dal bi candida mogla uzrokovati kruzno opadanje kose( folikul mi je ocuvan i nemam nikakvog crvenila kad kosa opadne-vec kao samo preko noci nestane i stvori se rupa bez kose.
molim za odgovor.hvala
nevena1980
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 11, 2006 6:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nevena1980 »

Kandida je vrlo ozbiljno oboljenje i moze da izasove razne alergije i bolesti o kojima i ne sanjash.Osim toga prisustvo kandide omogucala luchenje materija koje direktno utichu an mozak tako da se mogu javiti razni napadi panike, glavobolje itd...
Ono shto bih htela da te pitam jeste gdje si radila testove na kandidu?
Nevena
Odgovori