jako me boli grlo a ne smem antibiotike
jako me boli grlo a ne smem antibiotike
Imam Candidu, ne preporucuju mi antibiotike, a grlo me otkida, crveno je i boli, lekar mi je rekao da ispiram sa zalfijom i da uzmem Strepsils pastile da sisam. I tako ja par dana a ono svaki dan sve vise boli, sta da radim
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Re: jako me boli grlo a ne smem antibiotike
Neoangin, je dobar, ja sam imala taj problem u trudnoci, antibiotik nisam htela, a grlo boli sacuvaj Boze, heksoral je dobar isto za ispiranje,Borite se, komovica na grlo
mada, meni posto je bilo krenulo na pluca, morala sam palitrex na karju da pijem 

Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

probacu Heksoral, a neoangin sam sisala i jos uvek nista
Ako znas da imas Candidu, verovatno su ti radili bris grla u kome nisu izolovane bakterije pa te grlo verovatno boli zbog virusne infekcije, zbog toga ne treba da pijes antibiotike jer ti nece pomoci. Uzmi nesto da lecis tu candidu u grlu, a sto se bola tice Tantum verde je dobar, tabletice kao bombone, za sisanje.
Da radjen mi je bris grla, nema bakterija, Candidu imam u crevima, ali sada je sve u redu, grlo je prestalo da me boli, koristila sam ( naravno ne napamet ) Daktanol gel i time mazala jezik, kao mala beba, ispirala sam Heksoralom. Grlo je proslo, ostaje mi dosadna candida i jos gora dijeta