Hronična upala sinusa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Potentan do skoro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 5:14 pm

Hronična upala sinusa

Post od Potentan do skoro »

Nisam doktor, ali mesecima imam problem da mi je nos ujutru tvrdo zapušen, to mi predstavlja problem jer želim da idem na korekciju nosa.

Išao sam kod doktora, rekao mi je da imam upalu sinusa, pio sam razne kapi za nos, nije pomoglo. Problem je između ostalog i to što sam radio bris nosa i nisu nađene patogene bakterije. Gledao sam na prvom programu RTS-a u okviru neke emisije predstavljanje proizvoda pod nazivom srebrna voda, koji navodno pomaže kod upale sinusa. Ima li neko iskustvo sa tim proizvodom? Šta je najbolje u toj situaciji?
Panicar
Korisnikov avatar
gorangard
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 2:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od gorangard »

Meni je jedan lekar predložio to za upalu sinusa ... ali nisam probao. Čitao sam na internetu da srebro odlično ubija sve te mikroorganizme (bakterije, gljivice, viruse) ali da nije dobro koristiti ga duže vreme jer se taloži u organizmu .... to onda može da napravi neki disbalans ne znam ni ja čega i onda se ono najednom prebaci u dubinske slojeve kože pa ona postane tamnija a u slučajevima baš velike upotrebe i siva!

i to sam čitao na nekom sajtu neke klinike ... zato nisam probao.

Ti i ako pokušaš, javi ovde rezultate i nemoj da preteruješ sa upotrebom ...
iako nekad napišem koju na nekim temama, nisam lekar.
Odgovori