Molim vas, da li mi neko moze nesto vise o ovom lekaru, imate li iskustva?
Hvala
Dr Gacesa, poliklinika dr Zutic
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Dr Gacesa, poliklinika dr Zutic
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Re: Dr Gacesa, poliklinika dr Zutic
Nasa beba ima 4 meseca i neko vreme ima problem sa zapusenim nosicem, kijanjem i kasljuckanjem, a pre 3 dana se i osuo. Vodili smo ga kod pedijatra u dr zutic i kod dr Gacese na pregled. Sumnjao je na alergiju, postavio dijagnozu Rhinitis allergica i uradio bris nosa. Dobio je terapiju Aerius sirup i vividrin kapi do daljnjeg. Inace, poznato je da se aerius ne daje deci ispod 6 meseci, a kod koriscenja vividrin kapi bilo je slucajev da su deca spavala satima od njega. Juce je stigao rezultat brisa i nadjena je bakterija, doktor nas je kontaktirao, dao nam terapiju eritromicin i aerius.
Sada smo u nedoumici sta raditi, buduci da se pedijatar ne slaye sa terapijom. Nasi prijatelji su isli kod dr zutica i imali pozitivna iskustva..
U nedoumici smo sta dalje...nadam se da sam pomogla bar malo
Sada smo u nedoumici sta raditi, buduci da se pedijatar ne slaye sa terapijom. Nasi prijatelji su isli kod dr zutica i imali pozitivna iskustva..
U nedoumici smo sta dalje...nadam se da sam pomogla bar malo
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Uverila sma se u njegovu strucnost, naime, mom deckicu je prepisao omnitus sirup za suv kasalj i erit.kapi za nos , od kojih mu je mnogo bolje.Ne kazem, verovatno mu je bolje i od panklava koji je prepisan u dz, ali oporavak je ovako brzi.Naime, kada sam pocela detetu da dajem ovaj sirup i ove kapi drasticno je krenulo na bolje, dosta manje kaslje i ne slini.E, sad, moj sincic ima 16 meseci.Inace, moja tetka je zadovoljna njima, i jos neki ljudi koje poznajem.Mozda je najbolje da ga pozovete i da vam objasni zasto bas takva terapija, da li moze nesto blaze,stekla sma utisak da moze svaki dogovor sa njima.Prijatan je ambijent,profesionalni su i usluzni.Moja sestra koja je farmaceut kaze da je mom deckicu dosta bolje verovatno zato sto pored panklava je ordiniran i omnitus sirup i kapi eritromicin.A, recimo u dz nam nisu ni pomenuli to.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

- drdusan
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Maj 14, 2009 9:44 pm
- Kontakt:
dr Gacesa je odlican doktor.
Centar za Sluh i Ravnotezu http://www.orl.rs