devijacija

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

mustang84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 11:45 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mustang84 »

nemam para za privatno,a drzavno je besplatno ako hoces samo devijaciju.to je lako videti.
mustang84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 11:45 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mustang84 »

interesuje me koji se deo nosa sece preilikom operacije?
clannn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 11:49 am

Post od clannn »

Zna li neko, ko je radio, da li postoje neka ogranicenja posle operacije?
Mislim na sport i ostale svakodnevne obaveze.. ma najpre na sport :)

Negde sam procitao da se treba paziti mesec dana... u nekoj od tema o ovome i estetskoj operaciji nosa, na ovom forumu.
Beki-Reki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jun 28, 2008 2:31 am

Post od Beki-Reki »

Meni nesto nije jasno. Ja ne znam da li je ovo cudan ili normalna problem.
Meni je jedna nozdrva zapusenja i skoro ne prohodna a kroz drugu ok disem. Onda se samo od jednom u toku dana premesti i bude obrnuto. Npr takodje kada lezim. Ako lezim na levoj strani, desna je prohodna i obrnuto.
Zasto se ovo tako desava?

Posle operazije devijacije (ako je ovo moje devijacija) kakvi su psiho-fizicki efekti? Npr da li vam se zeva, da li se odmorniji, da li imate prijatan osecaj kako vam se mozak ispunjuje kiseonikom, kako vam se telo oseca...
Sve ovo pitam jer ponekad (dosta retko) sipam malo kapi za nos i tad bukvalno mogu, skoro, da disem na jednu nozdrvu i imam gore pomenute osecaje. Bar da je uvek tako... :(
clannn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 11:49 am

Post od clannn »

I ja imam isti "problem".... mada mislim da je to sasvim normalno.

To sto ti pominjes ja isto primecujem vec sto godina.... mada nikad nisam nikoga pitao zasto....

Najbolje da odes na pregled. Ja cu ici uskoro, pa ti mogu napisati sta je bilo na kraju.
Beki-Reki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jun 28, 2008 2:31 am

Post od Beki-Reki »

Moze, pa mi javi.

pozz
Odgovori