Moja doktorica je na oko utvrdila da imam devijaciju nosa,ali postoji i problem sa sinusima,taj problem mi udara na vid,i sluh.Na žalost još kao dijete a i za vrijeme puberteta imala sam česte upale uha,specijalisti su mi još kao dijetetu utvrdili vrlo uski ušni kanali,također i zbog više puta udaraca u glavu,konkretno 2x u nos tijekom života ,nos mi je iznutra sav što se hrskavice tiče izvitoperen,ne znam kako bi to drugačije objasnila.
U kontaktu sam sa svojim doc. u vezi toga,napravili su mi električno spaljivanje hrskavice što je donekle pomoglo,ali tako mi se činilo samo određen period,sad vidim da je problem i veći nego što sam mislila.Došlo je do izmjene čak i mog glasa jer zrak mi u nos ulazi pod previsokim tlakom jer nema dovoljno mjesta,prohodnosti da lakše uđe....mislim da ću morati na operaciju jer mi pod potpuno krivim kutom zrak ulazi u nos.Možete li mi dati odgovor na ovo pitanje-kako devijacije i problemi sa sinusima utječu na glas,vid,sluh,i kako ako imate krivi kut ulaska zraka,kako to riješiti?
I pitanje -što je najzdravije za glasnice,npr.čula sam navodno da ako pijete sirovo jaje,probušite ga i popijete da je to zdravo za glasnice,dali je to točno,i ako ima neka druga tehnika možete li mi dati odgovor,možda nešto prirodno pod 1-vo,a možda postoje i neke supstance koje bi npr.dobro djelovale na glasnice?
devijacija nosa-sinusi
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 15, 2009 7:57 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
devijacija nosa-sinusi
vrijednosti su nam u znanju