Cudno krvarenje iz nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
maridza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 18, 2012 2:24 am

Cudno krvarenje iz nosa

Post od maridza »

Isprva mi se zapusila leva nozdrva i nista nije teklo iz nosa, medjutim kada sam procistila lagano nos, izasao mi je taman (skoro crn) ugrusak krvi velicine oko 2-3mm i tako ponovo tokom celog dana.
Uvece mi se zapusilo levo uvo, kao kada imam prehladu. Kada progutam ili dunem kroz nos
osecam kao da imam nesto u tubi ili uhu :o Stapic za uho sam stavila u nos i bez neke siline mrdala levo desno i na stapicu je bilo vrlo malo sveze krvi (jarko crvene boje); isto sam uradila sa uhom i nije bilo krvi.
Moram da napomenem da sam u zadnja dva dana imala jake glavobolje i to samo kada naglo ustanem ili naglo pomeram glavu, glavobolje su bile pulsirajuce u trajanju od 5-7 sekundi.

Ne znam da li je ovo povezano, niti da li je nesto mnogo ozbiljno ali bih volela kadaa bi mi neko dao neku sugestiju sta bi moglo da bude u pitanju!!!

Hvala svima unapred i izvinjavam se zbog predugog posta. :cry:
Odgovori