Zaboravio sam da napomenem da sam cim sam se probudio popio fervex. Kada sam ustao oko 2, 3 sata i kada sam osetio temperaturu ponovo sam popio fervex. Poceo sam da se tresem posle nekog vremena i temperatura je porasla do recimo 38.2 38.5 do 6 sati popodne i onda sam odlucio da odem kod doce. Doktor mi je prepisao eritromicin i rekao da je grlo crveno i da su mozda malo zahvacena pluca. Otisao sam kuci nastavio sa terapijom ali temperatura do 11 sati uvece je porasla na 39.8. Pozvao sam hitnu i rekli su mi da dodjem da mi daju inekciju. Otisao sam dali su mi diklofen duo pomesan sa jos nekim lekom da bi mi olaksali disanje (mada nisam nesto tesko disao, zakasljem se suvim kasljem mozda jednom u sat vremena i skoro da sam mogao da udahnem punim kapacitetom pluca bez da osecam tegobe). Kada sam se vratio kuci zaspao sam kao beba i ujutru sam se probudio kao nov.
Nisam imao nikakve bolove, nos mi je cist, grlo me i dalje bolelo ali manjim intenzitetom, temperatura posle budjenja mi je bila oko 34.6 ali sam ponovo pozvao hitnu sluzbu radi saveta rekli su mi da ako se osecam ok i jedem dobro sve je u redu. Razmrdao sam se malo, pojeo nesto i temperatura se vratila u normalu i od tada je apsolutno normalna. Ostatak dana sam se trudio da mirujem i nastavio sam sa terapijom.
Danas sam se probudio, odlicno se osecam ali i dalje je prisutan jako slab bol u grlu. Pogledao sam u ogledalo, ne deluje crveno ali su mi po jeziku posikakali beli tragovi