Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Добро је што си ставио нови текст јер сам се баш питао како да пронађем ову тему поред онолико текстова које сам написао. Морам некако да обележим ову тему.
Да знаш да је ситуација боља. Није још све у реду али много ми се ређе запушавају уши и веома ретко чујем брујање.
Super
Kod mene je isto. Evo upravo kako osecam blago slivanje u sinusima kad god usmrknem
osetim i cujem to brujanje u desnom uvetu. Ne znam šta da radim? Da li da idem na neko snimanje? Mozda ima necega unutra?
Hvala. Inače trenutno ne pijem ništa od lekova ili suplemenata.
Па шта да ти кажем? Ја нисам снимао јер се снимањем не може ништа ни видети. Могу да ти погледају бубну опну и то је то. Само сам сабрао два и два и почео да пијем оригано уље.
Оригано уље сам почео да пијем јула 2017. године, дакле сада ће годину дана. Прво сам пио неко домаће уље у капсулама али стално сам га подригивао па сам прешао на ово друго. Не само што је јефтиније него је и боље плус што га не подригујем. Дакле пијем ово уље: https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Oreg ... ftgels/731
Пошто сам прочитао да оригано уље смањује ресорпцију гвожђа, за сваки случај пијем га по следећем систему: уз доручак једну капсулу оригана, уз ручак капсулу гвожђа и уз вечеру две капсуле оригано уља.
Nalazim na internetu ljude sa slicnim simptomima - 'Tensor tympani syndrome'.
Koliko vidim moguce je da neki mali misic u uvetu pravi ove vibracije. Da li ti je poznato nesto o ovome? Neki kazu da im je magnezijum pomogao.
Па прекинуо сам са узимањем оригано уља после годину дана јер је почело да ми смета желуцу. Е сад, можда сам требао да направим само кратку паузу а ја скроз прекинуо. И даље ми бруји у увету али мање него раније.
Од скора сам почео да пијем алфалипоинску киселину да бих видео да ли могу да елиминишем пиштање из ушију. Кажу да то пиштање може да буде последица тровања живом (од вакцина) а да та киселина чисти организам. Једино ми је проблем што не знам колико дугачко време могу да очекујем за побољшање ситуације јер мени деценијама пишти у ушима.
Ако мислиш на онај домаћи препарат од белога лука и комовице, њега користим непрекидно од неке 1990. године, нисам сигуран - значи неких тридесетак година. Био сам велика будала када сам пре неколико година био нередован са узимањем па добио којејекакве грипове и богиње. Надам се да сам се опаметио. Ево прочитај ово: http://*/index.html?stranica=m ... ski_osecaj
Иначе препарат користи неколико особа које познајем и ни једна није добила ни један вирус, деценијама. Чак је и мој буразер почео да га даје својој ћеркици јер је стално била болесна. Он пије, наравно.
Jeste, na to sam mislio.
Svaki put zakačim neki virus a nakon toga kašljem nedeljama, pa i mssecima.
Da li bi mogao da mi prodaš jednu bocu, ako imaš viška jer bih što pre počeo sa tim, a onda ću ja za sebe praviti. Hvala u svakom slučaju.