cudan bol u krajnicima

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
gile75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 04, 2006 12:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

cudan bol u krajnicima

Post od gile75 »

Molim vas ukoliko je neko imao slican problem pa ga resio
gile75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 04, 2006 12:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: cudan bol u krajnicima

Post od gile75 »

a evo sta je u pitanju...
Vec 15 dana imam bol u krajnicima bez temperature. Bol pri gutanju (naizmenicno cas levi cas desni)
Posle par dana popila kutiju Hemomicina, ne pomaze, lekar predlozio bris, u brisu nista, uputio me na ORL. ORL kaze ima gljivica na jeziku bez obzira sto ih nema u brisu, zalfija i daktanol nedelju dana. Koristila, bol se seta cas na jedan cas na drugi krajnik, jedan dan cak i prestao bol pa se opet vratio. Otisla ponovo kod ORL, dao CEFZIL, pila i posle 4 dana bol se povukao, medjutim vec 5. dana agonija ponovo pocinje, ....
Ne mogu vise da se trujem antibioticima a nemam ni zivaca za ORL koji ocigledno nemaju pojma!
Ukoliko neko ima slicno iskustvo, molim vas podelite ga. Jos ako znate neki narodni recept, javite jer ovo postaje nocna mora!
Elixir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 25, 2010 2:25 pm

Re: cudan bol u krajnicima

Post od Elixir »

Meni se upala vukla 2-3 godine. Prestala je nakon operacije.
U svakom slucaju predlazem ti da probas sa nekim narodnim lekom. Pogledaj malo na internetu, iskopaces nesto.
Odgovori