boli me uho!!!

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
violeta/viki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 30, 2008 7:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

boli me uho!!!

Post od violeta/viki »

Pozdrav!!!

Imam jedan vrlo bolan problem sa uhom.

Pre vise od dve nedelje pocelo me je boleti levo uho na dodir. Odmah sam otisla lekaru u dispanzer koji mi je rekao da mi je upaljena sluzokoza u uhu i da to, kada se ucrveni i pocne da se odvaja od kosti (valjda), strasno ume da boli.

Dobila sam mast Sinoderm i savet da uho drzim suvo i da svaki dan stapicima unosim ovu mast tri puta u unutrasnjost uha... sto takodje jako boli , a o nezgodnosti polozaja da i ne govorim.

Sve sam ja tako i radila, ali moje uho je i dalje vrlo bolno. U poslednja tri dana ne cujem, sve mi je ili mutno ili totalno bez zvuka sa te strane.
Ne znam sta mi je ciniti, da li to tako treba .... i dokle ce da traje ovaj bol. Ne secam se kad sam prespavala noc bez bola...

hvala,
a narocito hvala onima koji ce mi pomoci. :-? :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Ma kakav dispanzer i sinoderm, ako se bol ne smanjuje trazi uput za orl specijalistu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
violeta/viki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 30, 2008 7:41 pm

Post od violeta/viki »

tamaraft napisao:Ma kakav dispanzer i sinoderm, ako se bol ne smanjuje trazi uput za orl specijalistu!

to je i bio nalaz specijaliste orl.
hvala na savetu
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Zanimljivo kakvu dijagnozu lechi sinodermom! :o
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori