Bol u uhu kad ga diram

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Gooty
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 24, 2013 4:29 pm

Bol u uhu kad ga diram

Post od Gooty »

Tako nekako... kad sam bio mali (mozda 6-7) godina lijevo uvo me tako boljelo kad ga naslonim ili taknem da su to bili veliki bolovi, posao sam sa majkom kod doktora prvo su mi nekoliko puta probali probiti te cepove onim vodenim spricom i nije uspjelo, zbog cega se doktor odlucio na drugi korak tj. da pincetom izvadi sve... mene to tad nije boljeno, on je izvadio masu toga (izgleda li su kao pravi cepici) .... uopste nisam ni vrisnuo jer sam dok mi je to radio ja mislim osjecao olaksanje (kasnije sam od tog doktora dobio kao neku diplomu za hrabrost 8) ) uvjek cu se sjecati tog gesta.... E sad mi se javio mali bol u desnom uvetu, kad ga uhvatim i pomalo okrecem osjecam mali bol, takodje i kad se naslonim mali bol...Hidgoren 3% sam koristio kao i stapice za usi.. E sad zanima me da li je isti problem kao prije doduse sada drugo uvo? ili je nesto mnogo opasnije? I sta ce mi doktor tamo raditi, da li opet spric, ako ne uspije onda pincetom? Da li to boli, jer ovo je bilo jako davno i ne znam zasto nisam osjecao bol, to je bila misterija i ako je on rekao da ce 'malo' da boli :lol:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Bol u uhu kad ga diram

Post od aa_aca »

Одговорио бих ти шта ти је са уветом, али не знам да ли желиш, јер си ме у једном посту назвао мороном.
Bobilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 01, 2013 11:24 pm

Re: Bol u uhu kad ga diram

Post od Bobilica »

Gooty,
najbolje bi bilo da se javis lekaru opste prakse, koji ce te po potrebi uputiti ORL specijalisti. Mozda ti se nakupio cerumen (usna mast), mozda je neka upalica spoljasnjeg uha... U svakom slucaju, najbolje da nista ne radis na svoju ruku, vec odes da proveris, nemoj da se plasis :)
Odgovori