Bol u grlu
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 21, 2013 12:24 pm
Bol u grlu
Jednom sam vec postavljao,ali nisam dobio neki konkretan odgovor...Pusio sam malo manje od 3 godine,sad ce drugi mesec kako sam prestao...Medjutim cele zime sam bio bolestan(bukvalno jedne nedelje nisam bolestan druge jesam,i tako)U tom periodu mi se pojavila stalna bol u grlu i osecaj pecenja kada jedem neke stvari takodje i stalna gorusica(npr. kada jedem med ili pirinac).Uradio sam pregled kod ORL,on je rekao da je to najverovatnije nesto sa zeludcanom kiselnom,sa druge strane vrlo sam mlad imam 16 godina i plasim se da ne daj boze nije neki tumor grla ili tako nesto od pusenja...Jel bi mogao on barem da vidi nagovestaj na tumor onim sto gura kroz grlo da bi video unutrasnjost?Sa krvlju je sve u redu ali je masnoca na gornjoj granici,takodje radio sam bris grla ali jos nisu stigli rezulati,jel zna neko sta bi mogao da otkrije taj bris grla ?
Re: Bol u grlu
Bris grla moze pokazati prisustvo bakterije ili gljivica. Ukoliko ih ima, lekar odredjuje dalji tok lecenja. Ako je bilo pecenja u grlu i gorusice, moguce da je GERB, odnosno vracanje kiseline iz zeluca. Pazite na ishranu i nemojte odmah pomisliti na najgore
Javite rezultate ako zelite.