Ziganje u nogama

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Zeljka NS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 14, 2007 11:11 am

Ziganje u nogama

Post od Zeljka NS »

Pozz vec neko vreme me muci ziganje u nogama,rekla bih najvise na promenu vremena zimi kad je jako hladno veliki minus,i leti kad je jako vruce evo recimo bas sada kad je +39c i 40c.
Inace i ledja (donji deo ledja krsta) me bole tesko mi je da se sagnem da dohvatim nesto sa patosa,tesko mi je da cucnem,..ne mogu bas da radim cucnjeve,..imam 37.god. 70.kg. i visina 165.cm.
Ne mogu dugo da setam kao da mi se noge umore i bole me,ne stopala nego cele noge od kukova,prepona..i kolena.
Sve nesto otezem da odem kod Dr.ali moracu.
Pomazu li Kalcijum i Magnezijum?
ima li neko slican iskustva?
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Re: Ziganje u nogama

Post od aa aca »

Сигурно имаш смањење међупршљенских простора у доњем делу кичме и повећан притисак на нерве. Ту помаже само растезање. Препоручујем ти Истеки. Користим га годинама. Треба да будеш упорна и редовна. Први ефекти се јављају после неке три седмице редовног коришћења.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Ziganje u nogama

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori