Naime, sve je pocelo pre jedno nedelju ipo dana. Prvo sam poceo da osecam blago neprimetno podrhtavanje saka, tipa kada bih uzeo cigaru osecao bih kao da mi se ruka po malo trese, ali opet da napomenem nije vidljivo, jednostavno samo ja to osecam

Moram da napomenem da vec nekih mesec dana aktivno, po 8h dnevno igram igricu na racunaru + ostalo vreme provedeno na netu (znaci po ceo dan za racunarom, i kontam da to nije normalno

Pa me interesuje da li su moji simptomi, pogotovo ovaj nazovimo tremor ruku, moguci od mog preteranog koriscenja racunara. I van ove igrice dosta vremena provodim za racunarom jer mi je takav posao (graficki dizajner). Ali me ovo "nevidljivo" podrhtavanje ruku plasi, jer gde god sam ukucao na netu pojavljuje se parkinsonova bolest. S' tim da je kod mene bol kad-kad prostusta kao i to podrhtavanje (ume da se pojavi i u stanju mirovanja, a nekad ga nema ni pri nekakvoj aktivnosti). Danas u toku dana poceo sam da mazem gavez mast/gel od krauterhof-a i prija mi kada pocne da hladi, i kao da se svi simptomi povuku na tren.
Zanima me misljenje nekog strucnijeg lica vezano za moj problem, kao i to da li imam razloga za brigu od parkinsona