Zdravo

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
JakeSully
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 27, 2013 12:50 am

Zdravo

Post od JakeSully »

Prije dva dana sam imao utakmicu i nakon klizećeg starta pao sam na ruku i nisam osjećao nikakav bol, ništa. Iduće jutro kada sam ustao podlaktica me veoma bolila u maltene svim položajima i pokretima, danas me prošlo skoro sve izuzev par pokreta (najviše kada naglo ispravim ruku). Osjećam jak i oštar bol koji traje 10-ak sekundi i onda prođe. Predpostavljam da sam možda nagnjećio neki nerv ili šta već? Pa me interesuje da li treba da se javim doktoru ili će to da prođe samo od sebe uz malo mirovanja, s obzirom da se znatno smanjilo u ondnosu na prvi dan?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Zdravo

Post od tamaraft »

S obzirom da ste sportista i da imate utakmice predpostavljam da onda imate i trenera?? Recite treneru sta se desilo i povredu lakta lechite u klubu u kom trenirate!

Ukoliko klub ne pruza te usluge obratite se lekaru specijalisti fizikalne terapije (predlazem privatnom) i za 5 dana terapija resite svoje tegobe!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori