Ne zarastanje tibie već 3,5 god

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
cheponey
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 16, 2016 6:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Ne zarastanje tibie već 3,5 god

Post od cheponey »

Posle nezgodnog preloma uradjena mi je operacija donjeg dela Tibie. Dobio sam spoljašnji fixator sa 4 šrafa . Posle 6 meseci su mi skinuli fixator ali noga nikako ne zarasta. Više puta sam išao kod ortopeda koji me je operisao i snimao prelom , i dalje se vidi da kost nije zarasla. Na moju priču da osećam kako mi se ponera kost na mestu preloma ortoped je uvek pogledao snimak i negirao dok ga nisam naterao da drzi prst na tom mestu a ja da pomerim stopalo. Od tada je prošlo godinu dana i ja čekam da to nekako zaraste ali mi se čini da od čekanja neće biti ništa. Na rehabilitaciju sam otišao posle 2 god. od preloma ali su me vratili kod ortopeda da mi uradi neku operaciju jer se je video veliki razmak izmedju kostiju. Kada sam sa tom pričom došao kod ortopeda samo je rekao da oni to ne razumeju. Ovih dana idem po ko zna koji put kod ortopeda posle pauze od 11 meseci kako bih dao vremena da najzad "zaraste" ali mi se i dalje čini da se kost pokreće na tom mestu.šta uraditi ako nije još zaraslo inaće hodam veoma pažljivo ne smem da se oslonim na tu nogu skroz.
Molim za neki savet inače sam iz Niša.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Ne zarastanje tibie već 3,5 god

Post od aaaca »

Па да ти се кост тако помера не само да не би могао да ходаш него би одавно умро од масне емболије.

Нађи неког доброг физиотерапеута да ти испипа ногу и објасни ситуацију.
Odgovori