Naime, desava mi se da svako 1min, kada se ispravim i gurnem grudni kos unaprijed, da cujem po nekolika kvrc kvrc zvuka, kao kad puckate prstima, samo sto ovaj zvuk ima nekako visociji ton. Kada kruzim glavom, najcesce navece, cujem razne zvukove, od zvukova tipa pijesak na morskom dnu, preko drobljenja i kvrckanja, do zvuka kao kada trljate prstom kosu od svoju glavu... Desava mi se isto tako da kada opustim glavu da je nosi kicma, da nekakav cudan osjecaj, kao pritisak, izmedju lopatica i u potiljku. Kao da osjecam da mi atlas drzi glavu... E sad ono sto je meni najcudnije jeste, da ja na osjecam nikakav bol, dakle nista me ne boli, samo me izludjuju i nerviraju ti osjecaji pritiska u vratu, izmedju lopatica, i te ostale kreptacije.
Kada sam ranije snimao vratni dio kicme, prvo mi je ustanovljena Ispravljena fizioloska lordoza, a kasnije Redukovana... Dosta vremena provodim sjedeci. U dusi sam pomalo panicar, pa kada me uhvati panika stalno mislim kako ce vrat da mi se slomi sam od sebe

Mene interesuje da mi kazete sta moze biti, da li je sve na svom mjestu i koje vjezbe preporucujete...