vise problema od vrata i ledja

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
suprug
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 31, 2013 1:18 am

vise problema od vrata i ledja

Post od suprug »

Postovani, pisem vam jer smo iscrpili ideje kako da resimo problem koji ima moja supruga.

Zena (36) godina vec tri godine ima razlicite problem, koji ne moraju biti medjusobno povezani, ali cu pokusati da ih navedem I objasnim, u nadi da ce neko od posetilaca foruma imati ideju kako da mi pomogne I kako da problem resimo ….

Problem je poceo bolovima u predelu zeluca, I masazama, cajevima I ishranom je saniran posle nekog vremena. Posle toga se pojavio problem sa kicmom, I to sto sa vratnim sto sa ramenim delom. Bolovi u tom predelu su manje/vise konstantni od slabog do jakog bola, dok u zadnje vreme dovode I do trnjenja ruke ili dela glave (ukoliko je problem sa leve strane vrata ili na levoj plecki trne leva ruka ili levi deo glave I obratno).

Takodje, povremeno dolazi do “zatvaranja oka” odnosno osecaja da je oko oteklo I problematicno.

Takodje, u poslednje vreme ima problema sa disanjem, koji su povezani sa problemima u vratu, jer kada bolovi I spazam misica popusti, disanje se olaksava.

Stojim vam na raspolaganju za sve dodatne informacije koje su potrebne !

Unapred hvala !
Inspektor_luki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm

Re: vise problema od vrata i ledja

Post od Inspektor_luki »

Tesko da ce vam ovde neko odgovoriti,pokusajte na sajtu blic zena,imate tamo doktore raznih profila...
mukica1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 05, 2011 12:44 pm

Post od mukica1 »

Ja nisam lekar Ali vasa supruga ima dosta zabrinjavajucih simptoma.

Ja imam 36 godina I mene boli vratni deo , I cesto se probudim sa oduzetim rukama ili sa utrnutom jednom rukom. Cim Sam ovo spomenula doktorki odmah me je poslala na magnetnu rezonancu glave I vrata.

Ja Sam uradila samo magnet vrata I nisu nasli nista posebno Ali vasa supruga ima I trnjenje glave I otok oka to bas I nije mala stvar bar ja mislim.

Da li da se obratite neurologu za pocetak?

Pozdrav
suprug
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 31, 2013 1:18 am

Post od suprug »

Od lekara, da tako kazem "obavili" smo odnosno išli smo kod :

- neurologa
- kartiologa
- lekara za trombofiliju
- uradili magnetnu rezonancu vrata
- krv kontrolisana na sve i svasta nebrojeno puta
- kontrolisali stitnu zlezdu
- lekare za kicmu .... terapije i slicno da i ne spominjem

Rezlutat NULA !!!
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Post od terapeut »

Da li imate mišljenje neuropsihijatra ili psihologa?
Sa ovako mešovitim smptomima ,a na neurološkom nalazu nema ništa svakako bi ste trebali da se pozabavite psiho-somatskim aspektom.
Odgovori