Veterinar.

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
job
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 29, 2012 7:00 pm

Veterinar.

Post od job »

Poštovani ja bih samo ukratko, pošto vidim da su ovde ljudi sa ozbiljnim problemima! Naime i ja sam jedan od srećnika koji je slomio skočni zglob pre 40 dana, primljen sam hitno i odmah mi je uradjena operacija. Do sada kao i sada nisam imao nikakve bolove otok je tek neznatan u predelu levog i desnog članka! Nosio sam longetu 14 dana i tada mi je skinuta na toj kontroli je noga snimljena i na snimku je sve u redu, gips mi nije stavljen i samo mi je naglašeno da ne stajem na tu povredjenu nogu! Posle 30 dana na kontroli je noga snimljena doktor je zadovoljan i rečeno mi je da mogu da spustim nogu ali bez gaženja na istu koristim štake, otok je kao što sam već napisao neznatan i pošto mi je noga slobodna ja sam je polako i razgibao tako da mi je u skroz normalnom položaju! Pošto nisam hteo da budem naporan doktoru, interesuje me iz navedenog po vašem mišljenju ako mi možete reći koliko će trajati oporavak?
Moja dijagnoza je:Dg.Fractura trimalleolaris cruris . sin S82
Unapred zahvalan!
Odgovori