Vadjenje plocica i sarafa iz femura

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Disident
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 05, 2019 8:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Vadjenje plocica i sarafa iz femura

Post od Disident »

Pozdrav svima, 1.11 (petak) sam imao vadio plocice i sarafe iz noge, nosio sam 3 godine, sve je bilo zaraslo kako treba. Kada sam dosao u bolnicu dan prije pitao sam fizioterapeute kad cu moci normalno prohodati oni su mi lezerno rekli dan poslije operacije ces na stake, a vec drugi dan i bez stake. Naime nije sve tako. Ortoped koji je vrsio operaciju nije moj ortoped (koji je stavljao plocicu i sarafe). Nakon budjenja poslije operacije pitao sam kako je prosla operacija rekli su odlicno i da je pola sata trajala. Nakon oper nisam isao na rengen, malo mi cudo, valjda je to rutina. Taj isti ortoped me nije ni dosao pitati kako sam nakon operacije, jedino u viziti, formalno.
2 dana nakon tog sam lezao u istom polozaju (na ledjima) i onda su mi previli ranu i izvadili dren, nastavio sam da lezim do sutra kada su dosli ti isti fizioterapeuti da me dignu. Jedva su me digli.. Da skratim pricu, nogu ne mogu saviti puno, nemam snage u micima, rana me bas boli i natecena je. Jedva hodam i sa stakama evo poslije 4 dana a navodno bih trebao hodati bez njih uveliko. Radim vjezbe i po 6 puta ma dan. 4.11 sam izasao iz bolnice. Molim vas da li ima neko ko bi znao u cemu je problem, i sta da radim? Hvala.
Odgovori