Upala tetive?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
nenabgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 03, 2006 10:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Upala tetive?

Post od nenabgd »

Ako neko ima slicno iskustvo ili bar zna sta da radim :), bilo bi mi jako drago da mi pomogne.
Elem, vec neka dva meseca patim od upale tetive na levoj ruci,dg.tendovaginitis antebrachii sin. Nosila sam zavoj, zatim gips tri nedelje, ali nista. Otok je i dalje prisutan i pokretljivost ruke je bolna i ogranicena. Idem na fizikalnu terapiju, ali bez nekog veceg znacaja za sada, stavljam obloge, mazem fastum gelom....
Bolovi su poprilicni. Na poslednjoj kontroli ortoped je na nalazu napisao dg. peritendinitis antebrachii sin. E sad da li je to isto kao ono gore navedeno...U svakom slucaju primam doboronamerne savete.
Hvala!
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

U principu je dijagnoza ista... Problem je sto, ako nosenje gipsa ne pomogne, u obzir dolazi operacija kojom bi se tetive oslobodile pritiska. Naravno, sve to zavisi od intenziteta tegoba
Odgovori