upala misica i zglobova

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA

Odgovori
simogaga
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 06, 2009 9:34 am

upala misica i zglobova

Post od simogaga »

Imam pitanje za koje mi treba pomoc. Moj otac ima 60g. ali je uvek bio u dobrog zdravlja i u dobroj formi. Skoro je radio oko svoje kuce i dobio veliku upalu misica i zglobova.REzultati mu nisu bili dobri fibrinogen previse uvecan i sedimentacija 120.. Tabletama za reumu su mu spustili fib. ali secer uvecali. Sad pije tab. za secer, secer dobar ali sedimenacija sve veca i veca. To vuce vec mesec dana a Doktor ga tera samo da vadi rezultate i nista ne predlaze, a njemu nista bolje sve teze ide. Zato vas molim da mi kazete u cemu je problem.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: upala misica i zglobova

Post od tamaraft »

Neka se izvadi krv i urade reuma faktor, analize na reumatoid artrit.

Sedimentacije te visine ne zahteva vracanje kuci bez ikakvog saveta i terapije, sramota za lekara koji ga lechi!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori